Thema-avond bereikbaarheid

De fractie en het bestuur van de VVD in Hendrik-Ido-Ambacht zijn verheugd u mede te delen dat op donderdag 10 november in Cascade er weer een thema-avond zal plaatsvinden. Het thema voor deze avond is 'bereikbaarheid'.

Goede bereikbaarheid van woningen, winkels en bedrijven is essentieel voor een bloeiende (gemeentelijke) economie. Goede en voldoende infrastructuur zorgt ervoor dat mensen snel van en naar hun werk kunnen komen of elkaar kunnen ontmoeten in bijvoorbeeld het centrum of op recreatiegebieden. Zorgen voor een goede bereikbaarheid is één van de kerntaken van de overheid.

De komende jaren gaan het rijk, de provincie en de regio Drechtsteden investeren in verkeersmaatregelen om de doorstroming op de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht te verbeteren. Daarnaast zijn er meerdere Rijkswaterstaat projecten om de snelwegen in de randstad te verbeteren.

De VVD-fractie van Hendrik-Ido-Ambacht organiseert een thema-avond bereikbaarheid en waardeert het zeer dat op donderdag 10 november mevrouw Barbara Visser, Tweede Kamerlid namens de VVD, woordvoerder verkeer, vervoer, water & visserij, aanwezig zal zijn om toelichting te geven over bereikbaarheid. Tevens zal een woordvoerder van Rijkswaterstaat een presentatie verzorgen over de projecten A15 en A16. Tijdens de avond is er voldoende gelegenheid om uw aandachtspunten aan beide sprekers mee te geven en om met elkaar in gesprek te gaan.

 

De VVD nodigt iedereen uit voor deze thema-avond die zal plaats vinden op donderdag 10 november 2016 bij Cascade, Hoge Kade 50 te Hendrik-Ido-Ambacht.

De inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur start de avond. Na afloop is onder het genot van een drankje voldoende gelegenheid om het gesprek voort te zetten.