VVD Ambacht, zeker nu!

De VVD: Zeker in Hendrik-Ido-Ambacht

Waarom?

De Ambachtse VVD stelt een team gemotiveerde mensen voor gemeenteraad en bestuur beschikbaar. Goed geworteld in ons mooie dorp en divers opgeleid, verschillend in ervaring en beoordeeld op kwaliteit en integriteit.

De Ambachtse VVD wikt en weegt, besluit en doet. Legt contacten in de regio, met Provinciale Staten en met leden van de Tweede kamer.

De Ambachtse VVD kijkt ver vooruit. Tussen plan en uitvoering zitten vaak jaren. Wij begrijpen dat je beslissers in Provincie en Rijk tijdig attent moet maken op de noodzakelijke investeringen rond onze gemeente. De Provincie is bijvoorbeeld al 12 jaar geleden op de problemen van de bereikbaarheid van Hendrik-Ido-Ambacht gewezen. Verbeteringen zoals nu De Sandelingenknoop vergen jaren voorbereiding.

De Ambachtse VVD behartigt de belangen van de Ambachtse inwoners en ondernemers en beseft dat we de regio nodig hebben, niet om betutteld te worden, maar om openbaar vervoer, wegen, zorg, voorzieningen, etc. op het gewenste niveau te krijgen en te houden.

Alle plannen voor een opgeruimde, schone en veilige gemeente met goede zorg, goede winkelcentra en goede bereikbaarheid staan of vallen met de uitvoering. Een goede uitvoering eist continu de vinger aan de pols van politiek, bestuur, bewoners en ondernemers. Ook vraagt het om samenwerking en betrokken zijn bij uitvoering. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen nauwlettend en maken daar zo mogelijk gebruik van.

De Ambachtse VVD beoordeelt het geheel op hoofdlijnen maar ook op de details, en motiveert haar visie in de raad. Zij zoekt naar oplossingen, niet alleen nieuwe dingen oppakken, maar ook de goede dingen afmaken.

De Ambachtse VVD kiest voor Doen!

Daarom de VVD: Zeker in Hendrik-Ido-Ambacht