Jauharina Oelfke - Ten Seldam opnieuw benoemd tot lijsttrekker.

Vandaag heeft de Algemene Ledenvergadering van de Ambachtse VVD unaniem ingestemd met het voorstel om huidig fractievoorzitter Jauharina Oelfke-Ten Seldam opnieuw tot lijsttrekker te benoemen voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Jauharina is sinds 2014 raadslid en vanaf 2020 fractievoorzitter van de VVD.

© VVD HIA

Naast de ervaren lijsttrekker, introduceert de Ambachtse VVD een aantal nieuwe gezichten op de kandidatenlijst. Jauharina licht toe: “we zijn blij om enthousiaste nieuwe kandidaten te verwelkomen op de lijst. Met een mix tussen bekende en nieuwe mensen zetten we een sterk team neer.”

Na Jauharina (nr. 1) volgen Daan van den Wollenberg (nr. 2) en Kim Verlijsdonk (nr. 3). Hoewel beiden nieuw zijn voor de Ambachtse politiek, brengen ze allebei de nodige ervaring mee uit de gemeentelijke- of landelijke politiek. De top 4 van de lijst wordt gecompleteerd door huidig raadslid Aat Ouwerkerk. 

Na Aat volgen Eva van der Matten (nr. 5), Melle van Dijk (nr. 6), Jurgen Jansen (nr. 7) en lijstduwer Teun Stehouwer (nr. 8).

​Houdt u ook onze Facebook-pagina (facebook.com/vvd.hia) in de gaten? Daar stellen onze kandidaten zich de komende tijd aan u voor. Heeft u nog niet de kans gehad om met ons in gesprek te gaan over uw ideeën over Ambacht? Stuur een bericht via Facebook of neem contact op via: vvdhia@gmail.com